fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJS inDOOR – Sin Pausa – ‘LIVE’ STREAM

za 5 december, 2020 @ 9:00 pm - 10:00 pm

€ 8

Muziekpodium DJS in Dordrecht streamt DOOR op internet. Kaartjes kopen is niet nodig, iedereen kan kijken, mondkapjes zijn niet verplicht en dansen kan volop – in de eigen huiskamer.

Het podium aan het Grotekerksplein bleek te klein om er in coronatijd als vanouds optredens te houden. Culturele broedplaats DOOR in het voormalige belastingkantoor aan de Spuiboulevard 220 was zo gastvrij om de zaal aldaar beschikbaar te stellen voor een alternatief DJS inDOOR-programma met zes blues-, jazz- en world-optredens., Edoch… na één succesvol concert werden de maatregelen tot twee keer toe aangescherpt en viel ook dat plan in duigen.

Zaterdag 5 december verjaagt Sin Pausa de kou met latin jazz en musica Cubana. Op zaterdag 19 december tenslotte helpen de onvermoeibare Montis, Goudsmit & Directie het thuispubliek de crisis door met hun funky souljazz.

De DJS streamt DOOR concerten zijn noodgedwongen iets anders van opzet dan ‘vroeger’. De streams starten om klokslag 21:00u en zullen zo’n 45 minuten duren. Kijken en luisteren kan via ‘live’streams op het YouTube kanaal, de Facebookpagina en natuurlijk de reguliere website van Muziekpodium DJS.

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier en kijken uit naar het muzikale weerzien!

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Verhuisd naar Dordrecht heeft hij een excellente groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen die de concerten een extra dimensie geven met hun pittige jazzy improvisaties.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar bolero’s. Sin Pausa speelt latin Jazz en traditionele Cubaanse muziek, eigen composities en arrangementen.

Line-up: Sonia Perez Hernandez: zang, Romulo Rodriguez: conga’s, Randy Winterdal: bas, Christian Smalt: piano, Miguel Sucasas Bujones: saxofoon, Eric Larrea: percussie.

  • Datum: zaterdag 05 december 2020
  • Locatie: inDOOR online
  • Aanvang: 21:00u

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Datum:
za 5 december, 2020
Tijd:
9:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

World
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl