Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DJS inDOOR – Sin Pausa – set 2

za 28 november @ 10:30 pm - 11:30 pm

€ 8

Zaterdag 28 november presenteert Muziekpodium DJS in DOOR de latin jazz en musica Cubana van Sin Pausa. De eigen zaal van DJS biedt voorlopig te weinig 1,5 meter-ruimte voor concerten, maar gelukkig is DOOR zo gastvrij om zijn podium in het voormalige belastingkantoor in elk geval dit najaar te delen.

De avond is opgesplitst in twee concerten van een uur, elk met zitplaatsen voor maximaal 30 bezoekers. Tickets moeten vooraf op de website van Muziekpodium DJS worden gekocht.

Een uitdaging. Zo mag het zittend bijwonen van een optreden van Sin Pausa zeker worden genoemd. Overal waar dit gezelschap verschijnt, is het publiek in een mum van tijd één wervelende kluwen dansende mensen. Dat kan nu even niet, om een goede reden. Maar het gevoel blijft. En Sin Pausa blijft ook in een ‘luisterconcert’ overeind.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Verhuisd naar Dordrecht heeft hij een excellente groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen die de concerten een extra dimensie geven met hun pittige jazzy improvisaties.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar bolero’s. Sin Pausa speelt latin Jazz en traditionele Cubaanse muziek, eigen composities en arrangementen.

Line-up: Sonia Perez Hernandez: zang, Romulo Rodriguez: conga’s, Randy Winterdal: bas, Christian Smalt: piano, Miguel Sucasas Bujones: saxofoon, Eric Larrea: percussie.

  • Datum: zaterdag 28 november 2020
  • Locatie: DOOR
  • Adres: Spuiboulevard 220, Dordrecht
  • Set 2 deur open:  22:00u  / Aanvang:  22:30-23:30u

Tickets kopen

24 tickets resterend.

8,00
4,00
0,00

Gegevens

Datum:
za 28 november
Tijd:
10:30 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

DOOR
Spuiboulevard 220
Dordrecht, Zuid Holland 3311 GR Nederland
Site:
www.doordordrecht.nl

Organisator

World
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl