fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJS inDOOR – Dijsseldonk, Spanjers en Planteijdt – set 2 – ‘LIVE’ STREAM

za 28 november, 2020 @ 9:00 pm - 10:00 pm

€ 10

Zaterdag 28 november presenteert Muziekpodium DJS in DOOR het gerenommeerde roots/americanatrio Dijsseldonk, Spanjers en Planteijdt. De eigen zaal van DJS biedt voorlopig te weinig 1,5 meter-ruimte voor concerten, maar gelukkig is DOOR zo gastvrij om zijn podium in het voormalige belastingkantoor in elk geval dit najaar te delen, is het niet voor een live optreden, dan is het wel voor een ‘Live Stream’ zoals in dit geval.

Eric van Dijsseldonk (gitaar), Roel Spanjers (toetsen) en Wouter Planteijdt (gitaar) vonden elkaar in hun liefde voor de legendarische muziek van The Band en gaan samen op soortgelijke wijze vocaal te werk. Drie karakteristieke leadzangers dus, die om elkaar heen lijken te cirkelen en dan weer prachtig samenvallen.

Onder de titel ‘The Band: Music from Big Pink to the Last Waltz’ deden ze, met vijfmans band en verhalen van Leo Blokhuis, een uitgebreide theatertour.

Nu treden ze op als semi-akoestisch trio, met een combinatie van eigen werk en zorgvuldig gekozen covers. Denk hierbij in de richting van Bob Dylan, Bobby Charles en Dr. John. Dit alles met liefde en vakmanschap gebracht op piano en gitaren, accordeon en mandoline, met natuurlijk veel driestemmige zang.

 

Muziekpodium DJS streamt DOOR

Muziekpodium DJS in Dordrecht gaat drie afgelaste inDOOR najaarsconcerten live streamen op internet. Kaartjes kopen is niet nodig, iedereen kan kijken, mondkapjes zijn niet verplicht en dansen kan volop – in de eigen huiskamer.

Het podium aan het Grotekerksplein bleek te klein om er in coronatijd als vanouds optredens te houden. Culturele broedplaats DOOR in het voormalige belastingkantoor aan de Spuiboulevard 220 was zo gastvrij om de zaal aldaar beschikbaar te stellen voor een alternatief DJS inDOOR-programma met zes blues-, jazz- en world-optredens., Edoch… na één succesvol concert werden de maatregelen tot twee keer toe aangescherpt en viel ook dat plan in duigen.

Drie optredens gaan de komende tijd tóch door, maar dan online en onder de naam DJS streamt DOOR. Zaterdag 28 november vertolkt het toptrio Dijsseldonk, Spanjers en Planteijdt stemmige americana in de sfeer van The Band en Dr. John. Zaterdag 5 december verjaagt Sin Pausa de kou met latin jazz en musica Cubana. Op zaterdag 19 december tenslotte helpen de onvermoeibare Montis, Goudsmit & Directie het thuispubliek de crisis door met hun funky souljazz.

De DJS streamt DOOR concerten zijn noodgedwongen iets anders van opzet dan ‘vroeger’. De streams starten om klokslag 21:00u en zullen zo’n 45 minuten duren. Kijken en luisteren kan via ‘live’streams op het YouTube kanaal van Muziekpodium DJS en de Facebookpagina van Muziekpodium DJS. .

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier en kijken uit naar het muzikale weerzien!

Meer info te vinden op:

  • Website Muziekpodium DJS – https://www.muziekpodiumdjs.nl
  • Facebook Muziekpodium DJS – https://www.facebook.com/muziekpodiumdjs
  • Instagram Muziekpodium DJS – https://www.instagram.com/muziekpodiumdjs/
  • Facebook Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt – https://www.facebook.com/triospanjersdijsseldonkplanteijdt/

Techniek:

  • Hans de Bruijn – Pro Audio
  • Maus Bismarc – Video
  • Timothy van der Holst – Editing & Mixing
  • Ton van der kolk – Post Production

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Datum:
za 28 november, 2020
Tijd:
9:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl