Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DJS inDOOR – Dijsseldonk, Spanjers en Planteijdt – set 2

vr 20 november @ 10:30 pm - 11:30 pm

€ 10

Vrijdag 20 november presenteert Muziekpodium DJS in DOOR het gerenommeerde roots/americanatrio Dijsseldonk, Spanjers en Planteijdt. De eigen zaal van DJS biedt voorlopig te weinig 1,5 meter-ruimte voor concerten, maar gelukkig is DOOR zo gastvrij om zijn podium in het voormalige belastingkantoor in elk geval dit najaar te delen.

De avond is opgesplitst in twee concerten van een uur, elk met zitplaatsen voor maximaal 30 bezoekers. Tickets moeten vooraf op de website van Muziekpodium DJS worden gekocht.

Eric van Dijsseldonk (gitaar), Roel Spanjers (toetsen) en Wouter Planteijdt (gitaar) vonden elkaar in hun liefde voor de legendarische muziek van The Band en gaan samen op soortgelijke wijze vocaal te werk. Drie karakteristieke leadzangers dus, die om elkaar heen lijken te cirkelen en dan weer prachtig samenvallen.

Onder de titel ‘The Band: Music from Big Pink to the Last Waltz’ deden ze, met vijfmans band en verhalen van Leo Blokhuis, een uitgebreide theatertour.

Nu treden ze op als semi-akoestisch trio, met een combinatie van eigen werk en zorgvuldig gekozen covers. Denk hierbij in de richting van Bob Dylan, Bobby Charles en Dr. John. Dit alles met liefde en vakmanschap gebracht op piano en gitaren, accordeon en mandoline, met natuurlijk veel driestemmige zang.

  • Datum: vrijdag 20 november 2020
  • Locatie: DOOR
  • Adres: Spuiboulevard 220, Dordrecht
  • Set 2 deur open:  22:00u  / Aanvang:  22:30-23:30u
  • Entree: € 10,00 per set / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 5,00
  • Koop je kaarten op www.muziekpodiumdjs.nl

Tickets kopen

18 tickets resterend.

10,00
5,00
0,00

Gegevens

Datum:
vr 20 november
Tijd:
10:30 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

DOOR
Spuiboulevard 220
Dordrecht, Zuid Holland 3311 GR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.doordordrecht.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl