Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Delmontis honors Ray Charles

za 14 april, 2018 @ 10:00 pm - zo 15 april, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Op zaterdag 14 april brengt Delmontis in Jazzpodium DJS tijdens de Jazz & Beyond-avond een eerbetoon aan Ray Charles. DelMontis is een muzikaal verbond tussen zanger/pianist Frank Montis en saxofonist/arrangeur Rolf Delfos. Beide heren leerden elkaar kennen via samenwerking in de Nu-Jazz formatie The Jazzinvaders en al snel ontstonden de plannen voor DelMontis. Aangevuld tot een sextet met klassemusici van allerlei pluimage ontstond er een mix van de songs van Montis en de horns van Delfos waarbij alles draait om een uitgebalanceerde combinatie van vette grooves, transparante songs en muzikale vrijheid.

Dit jaar gaan de mannen van DelMontis op pad met een speciaal thema programma: Montis groeide op met de muziek van Ray Charles en die van organist Jimmy Smith en vond het de hoogste tijd voor een eerbetoon en een muzikale mix van de invloeden uit zijn jeugd. De spirit en de eigenheid van Charles vervat in een eigenwijze DelMontis aanpak met jazzy en soulful muziek waarbij Montis losgaat op zijn Hammond en ook de blazers pregnant aanwezig zijn. Rolf Delfos en Peter Broekhuizen tekenen voor de blazersarrangementen: Dat belooft een spektakel te worden.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

Datum: zaterdag 14 april 2018
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 14 april, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 15 april, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
http://www.jazzpodiumdjs.nl/

Organisator