Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

David Gogo (CAN)

vr 2 november, 2018 @ 10:00 pm - za 3 november, 2018 @ 1:00 pm

€ 10

De Canadese bluesgitarist David Gogo komt, met zijn pas verschenen album ’17 Vultures’ in de vingers, vrijdagavond 2 november naar Muziekpodium DJS. Hoewel nog relatief jong in ‘bluesjaren’ heeft David Gogo al veel bereikt in zijn carrière. Geboren in 1969 en inmiddels al decennia actief in de blueswereld speelde hij met grote mannen als B.B. King, Johnny Winter, Bo Diddley en Otis Rush. Gogo’s nieuwste plaat wordt de vijftiende sinds hij in 1994 debuteerde met ‘David Gogo’. Waren zijn eerdere albums óf akoestisch óf elektrisch, op ’17 Vultures’ laat hij die beperking los.

Tot dusver heeft Gogo drie Juno-nominaties, werd Musicus van het Jaar op de West-Canadese Music Awards, werd tweemaal Gitarist van het Jaar op de Maple Blues Awards, en CBC Saturday Night Blues schonk hem de Great Canadian Blues Award voor een levenslange bijdrage aan de blues in Canada. De muziek van David Gogo laat je vanaf de eerste toon niet meer los. De nummers van deze begaafde tekstschrijver zijn doorspekt van gepassioneerd gitaarspel en worden vertolkt met een warm, soulachtig stemgeluid.

David heeft in de loop der jaren een speciale band met Nederland opgebouwd. En een passie voor… bitterballen. Collegamuzikanten noemen hem ook wel de “King of Bitterballs” Hij wordt begeleid door een Nederlandse band.

  • Datum: vrijdag 2 november 2018
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 10,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 5,-
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 2 november, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
za 3 november, 2018 @ 1:00 pm
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl

Let op: voorlopig gelden – ivm Corona – aangepaste maatregelen bij Muziekpodium DJS. Voor meer informatie: klik hier