Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bongomatik

za 11 maart, 2017 @ 9:00 pm - 11:30 pm

€ 10

 

BongomatikJazzpodium DJS heeft zaterdag 11 maart een en al temperament in de tent als de warmbloedige Nederlandse formatie Bongomatik de Jazz & Beyond-avond opluistert. In 2016 ging Bongomatik een uitdagend project aan: een jaar lang elke maand een single en een clip uitbrengen. Het resultaat hiervan is nu gebundeld en en verschenen op het derde Bongomatik-album: Espanderland. De band staat te trappelen om dit nieuwe materiaal te laten horen en het publiek aan het ‘trappelen’ te krijgen.

Bongomatik is een muziekcollectief bestaande uit toppers van de Nederlandse jazz, pop, latin en funk. Het resultaat van deze melting pot is energieke muziek met een vette groove, dikke knipoog, originele presentatie en veel ruimte voor improvisatie. Maar óók is Bongomatik één grote familie van uiteenlopende muziekwerelden, culturen en leeftijden.

De driekoppige zangsectie met de Colombiaanse salsazanger en trombonist Alberto Caicedo, de Nederlands/Argentijnse Xiomara Virdó en de Antiliaanse Yumarya Grijt staat als een casa. De body van de band wordt gevormd door poptoetsenist en ‘sound-freak’ Leon den Engelsen, trompettist George Pancras (o.m. Willem Breuker Kollektief) en bebopgitarist Thomas Hilbrandie. En als onmisbaar fundament is er de ritmesectie met de latin ritme-tandem Mick Paauwe en Jens Kerkhoff, aangevuld met de fantastische jazzdrummer Pim Dros.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 5,-.

 

Gegevens

Datum:
za 11 maart, 2017
Tijd:
9:00 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Organisator

Jazz & Beyond
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl