Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Blues Lee (B)

vr 1 maart, 2019 @ 10:00 pm - za 2 maart, 2019 @ 1:00 am

€ 9

Muziekpodium DJS is op vrijdag 1 maart de playground van de Belgische band Blues Lee. Dit vijftal maakt opzwepende rootsmuziek die met één been in de Mississippi swamp staat en met het andere op een hedendaagse dansvloer.

Het in 1995 opgerichte gezelschap stond binnen twee jaar op het vermaarde festival Blues Peer. Sindsdien – we gaan, jawel, richting zilveren jubileum – volgden vele clubs, pubs en festivalpodia in bijvoorbeeld de Benelux, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Slovenië, Curaçao en Zuid-Afrika.

De band begon als een groep vrienden en dat is nog steeds te horen op het podium: een hecht groepsgeluid met veel positieve vibes. Swing, jump, r&b, boogie, rock & roll, doowop, funky soul: de band doorkruist constant het Amerikaanse rootslandschap. Inderdaad, niet enkel blues, maar wel altijd roots.

Blues Lee is een op en top liveband die een echte show brengt, niet zomaar een reeks 12 bar-songs. In de traditie van de grote T-Bone Walker speelt de band een wervelende act met enkel eigen materiaal: spitse lyrics, de juiste looks, storytelling, harmony vocals, dansbare grooves: genuine feel good music.

  • Datum: vrijdag 1 maart 2019
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50
  • www.muziekpodiumdjs.nl

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
vr 1 maart, 2019 @ 10:00 pm
Einde:
za 2 maart, 2019 @ 1:00 am
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl