Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Blues Cruise van Dordrecht gaat door!

za 8 juli, 2017 @ 8:00 pm - zo 9 juli, 2017 @ 1:00 am

€ 27,50

Big Rivers is al jaren een van de meest succesvolle festivals in Nederland met veel blues. Dit jaar is de Blues Cruise echter geen onderdeel meer van het Big Rivers festival. Om de traditie van de Blues Cruise door te zetten, is in overleg met Rederij Ameland en de organisatie besloten om onder een nieuwe naam de bestaande traditie voort te zetten. Vanaf heden organiseert Partyservice Nederland de Blues Cruise, met een nieuwe naam “Blues Waves”.

Blues Waves, Rolling Down the River… is de nieuwe insteek en op 9 juli a.s. vaart partyschip De Ameland over de Dordrechtse wateren. Tijdens deze Blues Waves Cruise kunnen de gasten genieten van blues op maar liefst drie verschillende podia. Wie een praatje wil maken met de kapitein is welkom in de stuurhut en er is natuurlijk catering aan boord. Oud en vertrouwd, maar toch ook weer nieuw. Een traditioneel avond uit voor de Dordse Blues liefhebber. Op het programma staan o.a. The Veldman Brothers, The Sunset Travelers, Jetski en Slapback Johnny

Waar ?

De oude vertrouwde opstapplaats zal zoals voorgaande jaren, de Bomkade 1 (achter Merz) in Dordrecht zijn. Deze opstap plek is makkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Meer informatie over de locatie en het vervoer kunt u vinden op www.blueswaves.nl.

 

 

Gegevens

Begin:
za 8 juli, 2017 @ 8:00 pm
Einde:
zo 9 juli, 2017 @ 1:00 am
Kosten:
€ 27,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.blueswaves.nl