Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bigband Swing Express

zo 17 februari, 2019 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Gratis

Op zondag 17 februari speelt de Bigband Swing Express in Muziekpodium DJS. Zij bestaan inmiddels meer dan 15 jaar en zijn nauwelijks veranderd van samenstelling. Veel muzikanten van het eerste uur spelen nog steeds – en met veel plezier – bij deze bigband. Zij vormen de basis van dit orkest. 6 saxofonisten, 4 trombonisten, 5 trompettisten, drummer, percussionist, bassist, gitarist, pianist en een zangeres.

Hoewel het repertoire in al die jaren regelmatig is aangepast, vormen de oude nummers van de grootheden uit de bigband-geschiedenis nog een belangrijk deel van de playlist van Swing Express. Geregeld worden hier nieuwe nummers aan toegevoegd, waardoor de band een breed bigband-repertoire voorhanden heeft. Samen met de dirigent Adriaan de Bruin vormt het orkest een muzikaal team waarmee elk optreden tot een feest wordt. Met muziek waar je lekker naar kunt luisteren, maar ook heerlijk op kunt dansen.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Gegevens

Datum:
zo 17 februari, 2019
Tijd:
3:00 pm - 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Site:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Homegrown
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl