Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Benefietfestival Dierentehuis Louterbloemen

zo 15 oktober, 2017 @ 1:30 pm - 6:00 pm

Het succes van de benefietconcerten voor Dierentehuis Louterbloemen de afgelopen twee jaar was zo groot dat er dit jaar op zondag 15 oktober een benefietfestival komt op meerdere locaties in Dordrecht. Met bluesy optredens in onder meer Cozmic, Café Arina, Het Dolhuis en Jazzpodium DJS wordt geld opgehaald voor alle dieren in Louterbloemen. Overigens is niet alleen geld welkom: ook donaties in dierenbenodigdheden (voedsel, mandjes, speeltjes) zijn welkom.

Dit is het programma van zondag 15 oktober in Jazzpodium DJS:

Om 14.00 uur speelt Sonic Boom, een zevenmansformatie die voornamelijk heerlijke Chicago Blues speelt, uitgevoerd door de zeer ervaren bandleden. Een uitstekend begin van het festival.

Vanaf 15.00 uur de Dordtse bluesdiva Marianne Nobel met haar groep Magpie. De trefwoorden: strot, melancholie, integriteit. Haar dochter Menke heeft het muzikale talent overduidelijk in het bloed zitten en kan met gemak ook aan bovengenoemde trefwoorden gekoppeld worden. De samenzang garandeert kippenvelmomenten. Samen met gitaristen Tom Punt en Danny Kroonen wordt dit dus weer heerlijk genieten.

Als afsluiter speelt vanaf 16:15 uur de zesmansformatie Different Shades of Blues. Alweer een voorbeeld van mensen die elkaar ooit hebben gevonden omdat muziek maken zo heerlijk is. Ze spelen covers van Stevie Ray Vaughan tot Nathalie Merchant. En van ruig stampen tot breekbaar luisteren.

  • Datum: zondag 15 oktober 2017
  • Plaats: Jazzpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 13:30 uur / Aanvang: 14:00 uur
  • Entree: donatie
  • www.jazzpodiumdjs.nl

Gegevens

Datum:
zo 15 oktober, 2017
Tijd:
1:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Organisator

Blues
Site:
www.muziekpodiumdjs.nl