fbpx

Donateur worden

Muziekpodium DJS bestaat al vanaf 30 april 1947 en is daarmee de oudste muziekclub met eigen podium van Nederland. Wij behoren o.a. tot de groep van Jazzkernpodia in Nederland. DJS draait als stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door zo’n 70 vrijwilligers. Voor onze programmering ontvangt DJS financiële ondersteuning van de sector Cultuur van de gemeente Dordrecht.

Doel van ons podium is om een afspiegeling te geven van wat er in Nederland gebeurt op het gebied van moderne jazz, blues en wereldmuziek en daarmee geïmproviseerde muziek promoten. Daarnaast hebben we oog voor wat er op muziekgebied in Dordrecht gebeurt.

JAZZ, BLUES EN WERELDMUZIEK

Wij presenteren veel uiteenlopende muzieksoorten op ons podium. Per jaar organiseren we bijna 80 live-concerten. U kunt ongeveer het volgende verwachten:

  • Elke vrijdag- en zaterdagavond zijn er concerten. Zowel op het gebied van funk, soul, jazz of world als op het gebied van roots, blues, rock en tributes. 
  • Daarnaast is er veel aandacht voor lokale bands in soortgelijke genres.
  • Verder is er eens per maand een blues jamsessie en een Jazzlab sessie.

DONATEUR WORDEN

Wil je ons podium steunen dan kan dat natuurlijk. Je kunt donateur worden van ons muziekpodium. Daarmee stel je ons in staat ons werk voort te zetten in ons Jubileumjaar.

Er zijn twee mogelijkheden en beide gelden tot 1 juli 2023.

  • U kunt een standaard donatie doen, die u recht geeft op toegang tot alle concerten binnen het podium met 50% korting. Deze kost u € 40. En bent u met zijn tweeën (op één adres) kost bovenstaande u slechts € 60.

  • U kunt ook een Vip donatie doen, waarbij u gratis toegang heeft tot alle concerten binnen het podium. Dit kost u € 80. En bent u met zijn tweeën (op één adres) dan kost u dat € 120.

Vanzelfsprekend staat het u vrij om een hoger bedrag te doneren.Muziekpodium DJS heeft een ANBI-status. U kunt het bedrag aftrekken van de belasting.

Early Bird regeling

Als u zich nu aanmeldt (Early Bird) krijgt u als VIP donateur de rest van 2022 gratis toegang voor alle concerten. Een standaard donatie voor 2023 geeft ook de rest van 2022 50% korting.

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW

mail de administratie

U kunt (weer) donateur worden door een mail te sturen naar onze administratie. Klik hiertoe op de onderstaande link.

Sponsoren

Ook sponsors zijn van harte welkom. Klik op onderstaande link als u meer wil weten over de mogelijkheden.

Stuur een email naar de administratie