fbpx

Donateur worden

Muziekpodium DJS bestaat al vanaf 30 april 1947 en is daarmee de oudste muziekclub met eigen podium van Nederland. Wij behoren o.a. tot de groep van Jazzkernpodia in Nederland. DJS draait als stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door zo’n 70 vrijwilligers. Voor onze programmering ontvangt DJS financiële ondersteuning van het Fonds voor Podiumkunsten en de sector Cultuur van de gemeente Dordrecht.

Doel van ons podium is om een afspiegeling te geven van wat er in Nederland gebeurt op het gebied van moderne Jazz, Blues en Wereldmuziek en daarmee geïmproviseerde muziek promoten.

JAZZ, BLUES EN WERELDMUZIEK

Wij presenteren veel uiteenlopende muzieksoorten op ons podium. Per jaar organiseren we doorgaans bijna 100 live-concerten. Afgelopen jaren liep dat echter helemaal anders dankzij het Covid-19 virus maar normaal gesproken kunt u het volgende ongeveer verwachten:

  • Sinds 2007 is er een levendige samenwerking met Jazz & Beyond (JazzLab) die gemiddeld 2 concerten per maand organiseren.
  • Er is één speciale zaterdag per maand met Wereldmuziek.
  • Op de eerste zondag van de maand, wanneer de Dordtse Kunstmarkt plaatsvindt, is er ’s middags een matinee Jazzconcert.
  • Elke vrijdag is er een Blues of Roots georiënteerd concert.
  • Eens in de maand is er een BluesJamsessie, een initiatief van DJS leden en de Dordtse band Sinnermen. Deze sessies zijn gratis toegankelijk voor deelnemende muzikanten en bezoekers.
  • De 3e zondag van de maand heeft met de serie ‘Homegrown’ doorgaans een lokaal karakter.

DONATEUR WORDEN

Wil je ons podium steunen in deze moeilijke tijden dan kan dat natuurlijk. Je kunt donateur worden van ons muziekpodium. Daarmee stel je ons in staat ons werk voort te zetten in ons Jubileumjaar.

Er zijn twee mogelijkheden en beide gelden tot 31 december 2022 (dit zijn meer dan 25 concerten!).

  • U kunt een standaard donatie doen, die u recht geeft op toegang tot alle concerten binnen het podium met 50% korting. Deze kost u € 30.Bent u met zijn tweeën (op één adres) kost bovenstaande u slechts € 45.
  • U kunt ook een VIP donatie doen, waarbij u gratis toegang heeft tot alle concerten binnen het podium. Dit kost u € 60. Bent u met zijn tweeën (op één adres) dan kost u dat € 90,-

mail de administratie

U kunt (weer) donateur worden door een mail te sturen naar onze administratie. Klik hiertoe op de onderstaande link.

Stuur een email naar de administratie