fbpx

Donateur worden

Muziekpodium DJS bestaat al vanaf 30 april 1947 en is daarmee de oudste muziekclub met eigen podium van Nederland. Wij behoren o.a. tot de groep van Jazzkernpodia in Nederland. DJS draait als stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door zo’n 70 vrijwilligers. Voor onze programmering ontvangt DJS financiële ondersteuning van het Fonds voor Podiumkunsten en de sector Cultuur van de gemeente Dordrecht.

Het doel van ons podium is om een afspiegeling te geven van wat er in Nederland gebeurt op het gebied van moderne Jazz, Blues en Wereldmuziek en daarmee geïmproviseerde muziek promoten.

JAZZ, BLUES EN WERELDMUZIEK

Wij presenteren veel uiteenlopende muzieksoorten op ons podium. Per jaar organiseren we doorgaans bijna 100 live-concerten. Afgelopen jaar was echter natuurlijk helemaal anders dankzij het Covid-19 virus maar normaal gesproken kunt u het volgende ongeveer verwachten:

  • Sinds 2007 is er een levendige samenwerking met Jazz & Beyond (JazzLab) die gemiddeld 2 concerten per maand organiseren.
  • Er is één speciale zaterdag per maand met Wereldmuziek.
  • Op de eerste zondag van de maand, wanneer de Dordtse Kunstmarkt plaatsvindt, is er ’s middags een matinee Jazzconcert.
  • Elke vrijdag is er een Blues & Roots georiënteerd concert.
  • Eens in de maand is er een BluesJamsessie, een initiatief van DJS leden en de Dordtse band Sinnermen. Deze sessies zijn gratis toegankelijk voor deelnemende muzikanten en bezoekers.

DONATEUR WORDEN IN 2022

Wil je ons podium steunen in deze moeilijke tijden dan kan dat natuurlijk. Je kunt donateur worden van ons muziekpodium. Daarmee stel je ons in staat ons werk voort te zetten in 2022, ons Jubileumjaar waarin we 75 jaar bestaan.

Er zijn twee mogelijkheden en beide gelden tot 1 juli 2022. Met ingang van het nieuwe seizoen in september volgt een nieuwe regeling.

  • U kunt een standaard donatie doen, die u recht geeft op toegang tot alle concerten met 50% korting. Deze kost u € 40. Hierbij ontvangt u tevens twee introducékaarten met 50% korting. En bent u met zijn tweeën (op één adres) kost bovenstaande u slechts € 60.
  • U kunt ook een VIP donatie doen, waarbij u gratis toegang heeft tot alle concerten. Dit kost u € 80, waarbij u twee introducékaarten ontvangt met gratis toegang. En bent u met zijn tweeën (op één adres) dan kost u dat € 120.

U kunt ons het gewenste bedrag te storten op rekeningnummer NL16 INGB 0003 1187 67 t.n.v. Stichting Concerten DJS Dordrecht, onder vermelding van naam en adres. Het donateurs pasje wordt dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

U kunt natuurlijk ook gewoon mailen met onze administratie. Klik hiertoe op de onderstaande link.

Stuur een email naar de administratie