fbpx

Donateur worden 2021

Muziekpodium DJS bestaat al vanaf 30 april 1947 en is daarmee de oudste muziekclub met eigen podium van Nederland. Wij behoren o.a. tot de groep van Jazzkernpodia in Nederland. DJS draait als stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door zo’n 70 vrijwilligers. Voor onze programmering ontvangt DJS financiële ondersteuning van het Fonds voor Podiumprogrammering en Marketing (FPPM) en de sector Cultuur van de gemeente Dordrecht.

Het doel van ons podium is om een afspiegeling te geven van wat er in Nederland gebeurt op het gebied van moderne jazz, blues en wereldmuziek en daarmee geïmproviseerde muziek promoten.

JAZZ, BLUES EN WERELDMUZIEK

Wij presenteren veel uiteenlopende muzieksoorten op ons podium. Per jaar organiseren we doorgaans bijna 100 live-concerten. Afgelopen jaar was echter natuurlijk helemaal anders dankzij het Covid-19 virus maar normaal gesproken kunt u het volgende ongeveer verwachten:

  • Sinds 2007 is er een levendige samenwerking met Jazz & Beyond (JazzLab) die gemiddeld 2 concerten per maand organiseren.
  • Er is één speciale zaterdag per maand met Wereldmuziek.
  • Op de eerste zondag van de maand, wanneer de Dordtse Kunstmarkt plaatsvindt, is er ’s middags een matinee Jazzconcert.
  • Elke vrijdag is er een Blues georiënteerd concert
  • Eens in de maand is er een BluesJamsessie, een initiatief van DJS leden en de Dordtse band Sinnermen. Deze sessies zijn gratis toegankelijk voor deelnemende muzikanten en bezoekers.

Donateur worden in 2021 – Aangepaste regeling ivm COVID-19

Wil je ons podium steunen in deze moeilijke tijden dan kan dat natuurlijk. Je kunt donateur worden van ons muziekpodium. Daarmee stel je ons in staat ons werk voort te zetten.

De situatie op dit moment is als volgt:

  • Bij reeds bestaande donateurs (voor 2020) wordt de pas verlengd tot 31 december 2021
  • Enkele donateurs hebben restitutie gekregen
  • Er zijn donateurs die dit bedrag hebben geschonken maar geen verlenging wensen.

Als (tijdelijke) overgangsregeling hebben we het volgende bedacht voor nieuwe donateurs van het Muziekpodium: 

  • Voor € 35 koopt men een pas, die geldig is tot 31 december 2021, waarop men met 50% korting de bovenstaande concerten bij kan wonen. De concerten die zullen plaatsvinden in Bibelot vallen hier niet onder: hiervoor dient men de normale prijs te betalen.
  • Heeft men een partner (op één adres) dan kost zo’n pas voor u beiden slechts € 55.

U kunt ons steunen door het bedrag te storten op rekeningnummer NL16 INGB 0003 1187 67 t.n.v. Stichting Concerten DJS Dordrecht, onder vermelding van naam en adres. Het donateurs pasje wordt dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

U kunt natuurlijk ook gewoon mailen met onze administratie. Klik hiertoe op de onderstaande link.

Stuur een email naar de administratie