fbpx

Muziekpodium DJS zoekt vrijwilligers

mrt 22, 2022

Eindelijk mag er na alle coronaperikelen weer muziek gemaakt worden op Muziekpodium DJS en kunnen we weer mooie concerten organiseren zoals we dat de afgelopen 75 jaar ook hebben gedaan.

Al sinds de oprichting in 1947 draait het muziekpodium uitsluitend op vrijwilligers. Dit leuke en intieme podium staat bekend om haar brede muziekprogrammering want naast Jazz, Blues en Wereldmuziek komen ook met grote regelmaat Soul, Funk, Afrobeat en aanverwante stijlen voorbij. Voor ieder wat wils dus en dat ruim 90 keer per jaar.

Een breed aanbod voor een breed publiek dus en zo wil de club graag ook de komende jaren nog door. Maar we komen mensen te kort en zijn dus dringend op zoek naar een aantal (nieuwe) vrijwilligers die het leuk vinden om – gemiddeld 1x per maand – bijvoorbeeld te helpen achter de bar of het geluid te mixen van de bands of mensen te ontvangen aan de kassa.

Op dit moment zijn we op zoek naar: 

  • Geluidsman/vrouw
  • Ondersteuning bij de bevoorrading van het podium
  • Gastheren/vrouwen (host) voor de verschillende avonden
  • Invalkrachten bij de bar en/of deur 

MAIL ONS

Lijkt het je leuk (of ken je iemand) om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Muziekpodium DJS, stuur dan eens een mailtje aan vrijwilligers @ muziekpodiumdjs.nl We horen graag van je.

Wil je dit bericht delen ? Heel graag. Hopelijk snel tot ziens op ons Muziekpodium!