fbpx

Afscheid van voorzitter Wil Stevens bij Muziekpodium DJS

jun 11, 2023

Op een feestelijke en gedenkwaardige middag heeft Muziekpodium DJS afgelopen week afscheid genomen van haar gewaardeerde voorzitter, de heer Wil Stevens. Na een periode van maar liefst 11 jaar voorzitterschap, waarin hij zijn stempel heeft gedrukt op het podium, werd deze bijzondere gelegenheid gevierd met warme woorden, heerlijke hapjes, mooie herinneringen en dankbaarheid.

Wil Stevens heeft een indrukwekkende carrière in de kunst- en muziekwereld achter de rug. Voordat hij bij Muziekpodium DJS kwam, heeft hij zijn expertise als beleidsmedewerker Kunsteducatie en als directeur van de Toonkunst Muziekschool voor de Drechtsteden ruimschoots bewezen. Met zijn ruime ervaring en passie voor muziek heeft hij Muziekpodium DJS door de uitdagingen van de afgelopen jaren geleid, inclusief een wereldwijde pandemie, en het podium naar nieuwe hoogten gebracht.

Programmeur van Muziekpodium DJS, Timothy van der Holst, bedankte Wil Stevens voor zijn tomeloze inzet en zijn onuitwisbare impact op Muziekpodium DJS. Het bestuur en de vrijwilligers zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en het pad dat hij heeft uitgestippeld voor het podium.

Eind 2022 werd een opvolger gevonden in de heer Roel Esseboom. Sinds januari 2023 heeft hij het spreekwoordelijke stokje overnomen. Met vertrouwen en enthousiasme wordt hij verwelkomd als de nieuwe voorzitter van Muziekpodium DJS. Roel Esseboom brengt zijn eigen ervaring en visie mee naar het podium en zal voortbouwen op de sterke basis die Wil Stevens heeft gelegd.

Het afscheid van Wil markeert het einde van een tijdperk, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk voor Muziekpodium DJS. Met dankbaarheid en opwinding kijken we uit naar wat de toekomst brengt onder het inspirerende leiderschap van Roel Esseboom.

Namens het hele team van Muziekpodium DJS willen we Wil Stevens nogmaals bedanken voor zijn onschatbare bijdrage en wensen we hem het allerbeste voor de toekomst.