fbpx

Deze speciale extra editie van Jazz & Beyond met de titel Tito’s Soul Jazz Party staat in het teken van dansbare souljazz. Een gelegenheidsformatie met Timothy van der Holst en Ton van der Kolk.

Al meer dan 10 jaar staan de Dordtse drummer Timothy (Phil Martin) en bassist Ton bekend om hun grote liefde voor Soul, Funk, Afrobeat en Jazz. Vele dansavonden werden er georganiseerd door het duo onder diverse namen als bijvoorbeeld ‘The Beatclub’ en ‘Soul Safari’. Verder zijn zij veelvuldig in binnen- en buitenland te horen als zij spelen met bands als Laura Vane & The Vipertones, The Soul Snatchers, AIFF en The Jazzinvaders.

Naast dit alles trakteren ze ook graag het thuisfront op goede muziek en haalden ze in het verleden o.a. artiesten als Sharon Jones & The Dapkings, The Poets of Rhythm, The Budos Band, Azymuth, Sugarman 3 en onlangs nog soul zanger Lee Fields en hammond legende Dr. Lonnie Smith naar Dordrecht.

Alsof het nog niet genoeg is programmeren T&T ook al meer dan 5 jaar de succesvolle avond Jazz & Beyond in Jazzpodium DJS en om 2012 op gepaste wijze af te sluiten organiseren Tim en Ton een swingende Souljazz dansavond met diverse bevriende musici zoals o.a. zangeres Linda Bloemhard (The Jazzinvaders), pianist Berthil Busstra (Buzz Brothers), gitarist Tom Punt en de altijd smaakvolle en uiterst groovy Marco Hijl op saxofoon. Het immer funky DJ team van Jazz & Beyond zal voor de gelegenheid uitsluitend hun vetste 7” vinyl singles draaien.

  • Jazz & Beyond presents: Tito’s Soul Jazz Party
  • Deur open 21:30u / Aanvang 22:30u
  • Entree: 7,00/3,50 euro