fbpx

Op 11 mei a.s. speelt op Jazzpodium DJS: Laura Vane & The Vipertones. Deze negenkoppige Nederlandse band met Engelse frontvrouw staat garant voor authentiek rauwe funksoul met een duidelijke verwijzing naar ‘the early years and heydays of Motown’. Hartverscheurende teksten, gezongen door de zoete doch rauwe stem van Laura Vane. Gecombineerd met de gelikte catchy soulritmes van de Vipertones. Het resultaat staat nu al vast: het wordt één zielroerende soul-experience.

Laura Vane speelde vele malen op het Jazzpodium. Haar samenwerking met The Vipertones is er zelfs ontstaan. Dit na een ontmoeting tussen Laura en de Dordtse musici Ton van der Kolk en Phil Martin (2008). Met The Vipertones nam Laura twee albums op en betrad ze diverse podia. Vanwege de voorbereiding voor hun derde album is Laura enige tijd in Nederland en komt ze naar het Jazzpodium terug.

Jazz and Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een live band, plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 3,50.

  • 11 mei 2013
  • Plaats: Jazzpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
  • Entree: € 7,00 / tot 25 jaar € 3,50